انجام امور آموزشی به صورت تلفنی( غیرحضوری )در ساعات اداری

به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، امور آموزشی واحد نی ریز در ساعات ۸ الی ۱۲ به صورت تلفنی انجام می شود: شماره های مستقیم ۰۷۱۵۳۸۲۸۱۶۱ مدیر آموزش و ۰۷۱۵۳۸۲۸۱۵۸ شماره مستقیم کارشناسان آموزش و ۰۷۱۵۳۸۲۸۱۵۱ داخلی ۲۰۸ آقای شجاعیان و آقای شاهدی

تعطیلی کلاس های آموزشی حضوری دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان اسفندماه

به علت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کلیه کلاس های آموزشی حضوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز تا پایان اسفندماه تعطیل می باشد. ضمناً کلاس ها به صورت مجازی ( آنلاین ) برگزار می شود.

تعطیلی تمامی کلاسهای درس و کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

با تصویب ستاد بحران دانشگاه آزاد اسلامی تمامی کلاسهای درس و کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز تا آخر هفته جاری ۹۸/۱۲/۹ تعطیل میباشد

ادامه مطلب
با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی فارس، نشست تخصصی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس: افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در جامعه، ایجاد ثبات و امنیت و خدمت رسانی به آحاد مردم از برکات انقلاب اسلامی است.

خبرگزاری آنا: حجه الااسلام والمسلمین مهرابی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس ضمن دعوت از مردم برای حضور شکوهمند در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب، ارتقاء چشمگیر بینش سیاسی مردم، خدمت رسانی به آحاد جامعه ، ایجاد ثبات و امنیت در داخل کشور و مرزها، افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در جامعه و پرورش رویش‌های نو به ویژه در بین جوانان را از برکات انقلاب اسلامی خواند.

ادامه مطلب

رئیس واحد نی ریز: خون این شهید عزیز، فرهنگ شهادت طلبی را در جامعه نهادینه کرد.

خبرگزاری آنا: دکترسید محمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در دیدار با رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران نی ریز ضمن عرض تسلیت و تبریک به مناسبت شهادت شردار سرافراز اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ابراز داشت: فرهنگ شهادت‌طلبی یک سرمایه اجتماعی است و خون این شهید عزیز، فرهنگ ایثار و شهادت‌طلبی را در جامعه ما و بلکه در کل منطقه بیش از پیش نهادینه کرد.