اخبار

رئیس واحد نی ریز : ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاه در اشتغال‌زایی، کارآفرینی و ایجاد منابع درآمدزا در شهرستان

خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در نشست هم‌اندیشی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه که به علت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد، بر ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاه در ایجاد منابع درآمدزا، اشتغال‌زایی و کارآفرینی در سطح شهرستان به ویژه در بخش‌ها تاکید کرد.

ادامه مطلب

رئیس واحد نی ریز: دانشگاه آزاد اسلامی، بهترین انتخاب برای ادامه تحصیلات است.

خبرگزاری آنا: نشست هیات رئیسه و مدیر مسئول و اعضای هیات تحریریه هفته‌نامه نی‌ریزان فارس به منظور بررسی نقش دانشگاه در کارآفرینی، اشتغال‌زایی و توسعه شهرستان و راهکارهای ایجاد و تولید منابع درآمدزا در دفتر هفته نامه نی ریزان فارس برگزار شد.

ادامه مطلب

رئیس‌السادات در گفت و گو با آنا: اهانت به قرآن و پیامبر اسلام، اهانت به همه کتب آسمانی و همه انبیاء الهی است.

خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ضمن محکومیت اهانت صورت گرفته به ساحت مقدس قرآن کریم و پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) در فرانسه و سوئد، هر گونه اهانت و هتک حرمت به قرآن کریم را اهانت به همه کتب آسمانی و همه انبیاء الهی معرفی کرد.

ادامه مطلب

رئیس واحد نی ریز در جمع دهیاران : دانشگاه آزاد اسلامی بالاترین کیفیت آموزش مجازی دروس دانشگاهی را در سطح کشور دارد.

خبرگزاری آنا: نشست هم‌اندیشی هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با جمعی از دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی بخش‌ها به منظور ارائه دیدگاه‌ها، پیشنهادات و نقطه نظرات دهیاران در زمینه نقش دانشگاه در کارآفرینی و اشتغال‌زایی در روستاها و بخش‌ها، ایجاد منابع درآمدزا و راهکارهای جذب دانشجو برگزار شد.

ادامه مطلب

رئیس واحد نی ریز در جمع والدین دانش‌آموزان: مهارت پروری، کشف استعدادها، افزایش رضایت‌مندی اولیاء و حفظ سلامتی دانش‌آموزان از ماموریت‌های اصلی سما در سال تحصیلی جدید است.

خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در نشست اولیاء دانش‌آموزان و مربیان مجتمع مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، مهارت پروری، کشف استعدادهای نهفته دانش‌آموزان، افزایش رضایت‌مندی اولیاء و حفظ سلامتی دانش‌آموزان را از ماموریت‌های اصلی سما در سال تحصیلی جدید معرفی کرد.

ادامه مطلب

رئیس واحد نی ریز خبر داد: پذیرش دانشجو در ۱۴ رشته مقطع کارشناسی ارشد واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از پذیرش دانشجو در ۱۴ رشته مقطع کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی به صورت بدون آزمون و باآزمون خبر داد.

ادامه مطلب

رئیس واحد نی ریز در مراسم آغاز سال تحصیلی: حفظ سلامتی دانش‌آموزان، توجه به کیفیت آموزشی و استفاده از بسترهای نوین آموزشی اولویت‌های اصلی مدرسه سما در سال تحصیلی جدید هستند.

خبرگزاری آنا : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مراسم آغاز سال تحصیلی در جمع اولیاء و مربیان مجتمع مدارس سما با تبریک سال تحصیلی جدید، حفظ سلامتی دانش‌آموزان، توجه به کیفیت آموزشی، استفاده از بسترهای نوین آموزشی و توجه به پیشنهادت و نظرات اولیاء و مربیان را به عنوان اولویت‌های اصلی مدرسه سما در سال تحصیلی جدید معرفی کرد.