راه اندازی پورتال جامع اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۳ آذر ۱۳۹۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۱۰ اخبار
عنوان خبر: راه اندازی پورتال جامع اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز متن خبر: خبرگزاری آنا: در آستانه بیست و چهارمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز پورتال جدید اطلاع رسانی این واحد دانشگاهی به آدرس : iauneyriz.ac.ir راه اندازی و آغاز به کار نمود. توکل مسئول فناوری اطلاعات واحد نی ریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این خصوص عنوان نمود: این پورتال پس از درخواست هیأت رئیسه واحد ، نسبت به ارائه خدمات اینترنتی با کیفیت و سرعت بهتر و تکنولوژی به روزتر ، پیگیری و به همت و پشتیبانی ریاست و معاونت پژوهش و فناوری واحد پس از طی مراحل قانونی و بررسی عملکرد مشابه سایر واحدهای دانشگاهی ، انتخاب و توسط شرکت معماران عصر ارتباط اجرا گردید. وی همچنین ضمن برشمردن برخی مزیتهای این پورتال در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا افزود : از امکانات مهم این پورتال ، اختصاص وب سایت جداگانه جهت هریک از اساتید عضو هیأت علمی و ارائه خدمات الکترونیکی دانشجویی تحت یک سیستم محتوای به روز می باشد.. مسئول فناوری اطلاعات واحد نی ریز در پایان از حوزه فنی معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی و دبیرخانه منطقه یک دانشگاه آزاد اسلامی به جهت پشتیبانی و حمایت بی دریغ در اجرای این پروژه فناوری اطلاعات تقدیر و سپاسگزاری نمود. این پورتال کلیه اطلاعات حوزه های مختلف دانشگاه را تحت پوشش و اطلاع رسانی قرار می دهد و دانشجویان، اساتید و کارکنان می توانند از آخرین اخبار و رویدادهای مربوط به واحد از طریق این پورتال آگاهی یابند. همچنین در این پورتال پیوندهاو لینکهایی از قبیل پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری،خبرگزاری آنا،روزنامه فرهیختگان،باشگاه ژوهشران و نخبگان دانشگاه،مرکز حراست،مرکز آزمون،صندوق رفاه دانشجویان،کانون فارغ التحصیلان،بازرسی سازمان و دبیرخانه منطقه یک جهت ارتباط سریع دانشجویان با سایر بخش های دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است. به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در 20 آذر ماه 1368 تاسیس و با جذب قریب به یکصد دانشجو در دو رشته، فعالیت خود را آغاز نمود و هم اکنون در آستانه ربع قرن فعالیت ،دارای قریب به 3000 دانشجو در بیش از 50 رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی است.
راه اندازی پورتال جامع اطلاع رسانی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز