برگزاری سمینار " پیش نیازهای ازدواج موفق " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۲ آذر ۱۳۹۳ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۰۱ اخبار
برگزاری سمینار " پیش نیازهای ازدواج موفق " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: با مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و همت دفتر فرهنگ اسلامی ، سمینار " پیش نیازهای ازدواج موفق " با حضور دانشجویان خواهر در سالن آمفی تئاتر واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این سمینار ، صادقیان از مشاورین اداره بهزیستی ، عوامل شکل دهی یک ازدواج موفق را بیان نمود و به سئوالات مطروحه دانشجویان نیز پاسخ داد.
  برگزاری سمینار " پیش نیازهای ازدواج موفق " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز