ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در 7 رشته

۱۲ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۰۲ اخبار
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در 7 رشته خبرگزاری آنا: ثبت نام متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همزمان با سراسر کشور آغاز گردیده و داوطلبان می توانند جهت ثبت نام در این آزمون به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی azmoon.org مراجعه نمایند. حمید رضا قره چاهی معاون دانشجویی واحد نی ریز ضمن اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار آنا افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در 7 رشته مهندسی برق قدرت، مهندسی برق مخابرات ، علوم اجتماعی گرایش جامعه شناسی ، علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی ، شیمی آلی ، شیمی معدنی و شیمی تجزیه از طریق برگزاری ثبت نام در سایت و آزمون دانشجو می پذیرد. به گزارش آنا ،آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی طی روزهای 7، 8 و 9 خرداد ماه 94 برگزار می گردد و نتایج آن نیز نیمه دوم شهریورماه 94 اعلام می شود.همچنینپذیرفته شدگان این آزمون می توانند تحصیلات خود را در مقطع ارشد از مهر ماه سال 94 آغاز نمایند.
 ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در 7 رشته

خبرگزاری آنا: ثبت نام متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همزمان با سراسر کشور آغاز گردیده و داوطلبان می توانند جهت ثبت نام در این آزمون به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی azmoon.org  مراجعه نمایند.