برگزاری اردوی تفریحی بهار در طبیعت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۳۱ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۰۵ اخبار
برگزاری اردوی تفریحی بهار در طبیعت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: به همت دفتر فرهنگ اسلامی و حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و بر اساس مصوبه شورای فرهنگی این واحد دانشگاهی ، اردوی یک روزه بهار در طبیعت ویژه دانشجویان خواهر برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این اردو که با شرکت قریب به 40 دانشجوی خواهر در اردوگاه دانش آموزی استهبان برگزار شد ، شرکت کنندگان از مناظر دیدنی و طبیعی این اردوگاه بازدید کردند. همچنین در این اردوی یک روزه ، برنامه های متنوع فرهنگی از قبیل مسابقات ورزشی و تفریحی نیز برگزار شد.

برگزاری اردوی تفریحی بهار در طبیعت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز