برگزاری اردوی تفریحی ویژه کارمندان و تجلیل از کارمندان زن واحد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن

۲۴ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۹ کد : ۱۰۶ اخبار
سرپرست واحد نی ریز: همدلی و همزبانی به همراه تلاش مضاعف می تواند دانشگاه را زودتر به اهداف خود برساند. خبرگزاری آنا : به همت دفتر فرهنگ اسلامی و حوزه معاونت اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، اردوی تفریحی با حضور هیات رئیسه و کارمندان دانشگاه در تفرجگاه بیدبخویه برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز ، در این اردوی تفریحی که در فضایی صمیمانه برگزارشد و با نقل خاطرات کارمندان واحد و گرفتن عکس های یادگاری همراه بود ، دکتر محمد شعبانی سرپرست واحد ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در سال 93 ، با توجه به نامگذاری سال جدید ، خواستار همدلی و همزبانی و تلاش مضاعف در سال پیش رو جهت نیل به آرمان ها و اهداف طراحی شده برای دانشگاه آزاد اسلامی گردید. به گزارش آنا در این اردوی تفریحی ، با اعطای هدایایی از زحمات و خدمات کارمندان زن واحد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن تجلیل به عمل آمد . همچنین در این مراسم به دو تن از کارمندان زن واحد که مزین به نام زهرا و فاطمه بودند هدیه ای اعطاء گردید. همچنین تعدادی از کارمندان زن دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در اردوی تفریحی که از سوی امور بانوان فرمانداری به مناسبت هفته پاسداشت مقام زن برگزار شد ، شرکت کردند.
 سرپرست واحد نی ریز: