برگزاری اردوی تفریحی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۱۰ اخبار
برگزاری اردوی تفریحی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به همت دفتر فرهنگ اسلامی و حوزه معاونت اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و بر اساس مصوبات شورای فرهنگی واحد، به مناسبت سالروز ولادت مولای متقیان امام علی (ع) و تجلیل از کارکنان مرد واحد ، اردوی یک روزه ای با حضور هیات رئیسه و کارکنان واحد در باشگاه فرهنگیان استهبان برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این اردوی تفریحی که در تفرجگاه باشگاه فرهنگیان استهبان که دارای آبشارهای طبیعی و مناظر دل انگیز است ، برگزار شد دکتر شعبانی سرپرست واحد نی ریز ضمن تبریک سالروز ولادت امام علی (ع) به برخی موضوعات از جمله پرهیز ار اسراف و تبذیر و نظم و انضباط کاری اشاره کردند و خواهان همدلی و همزبانی کارمندان با یکدیگر جهت تعالی روزافزون واحد شدند. در ادامه نیز موسوی مقدم ،مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد، ضمن قرائت سوره ضحی و ترجمه آن به ثواب و فضیلت قرائت این سوره اشاره کردند. به گزارش آنا در این اردوی تفریحی از کارمندان مرد واحد با اعطای هدایایی تقدیر و تجلیل به عمل آمد. گرفتن عکس های یادگاری در کنار آبشارها و مناظر سرسبز بهاری و ذکر خاطرات کاری از جمله تفریحات کارکنان در این اردوی سیاحتی بود.
 برگزاری اردوی تفریحی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز