برگزاری نشست مدرسان گروه معارف اسلامی در واحد نی ریز

۰۴ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۱۲ اخبار
برگزاری نشست مدرسان گروه معارف اسلامی در واحد نی ریز خبرگزاری آنا : با حضور امام جمعه شهرستان نی ریز و به همت گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، نشست مدرسان گروه برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز در این نشست پیرامون روش تدریس نیاز محور و راهکارهای ارائه آن ، ارزیابی گروه ، برنامه های فرهنگی و هماهنگی در امور گروه بحث و تبادل نظر به عمل آمد. شایان ذکر است این نشست در هر نیمسال تحصیلی با برنامه ریزی گروه معارف اسلامی واحد برگزار می گردد.

برگزاری نشست مدرسان گروه معارف اسلامی در واحد نی ریز