نشست پرسش و پاسخ نهضت عاشورا با حضور حجه الاسلام والمسلمین شیخ تقی قرائتی در مسجد دانشگاه

۲۰ آبان ۱۳۹۲ | ۱۸:۱۹ کد : ۱۲ اخبار
حجه الاسلام قرائتی در جمع دانشجویان واحد نی ریز: کلید نجات و رستگاری انسان در صداقت است. خبرگزاری آنا: به همت دفتر امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان نی ریز و با هماهنگی گروه معارف و دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ، نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با حضور حجه الاسلام والمسلمین شیخ تقی قرائتی در مسجد امام حسن عسکری(ع) واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این نشست ، دانشجویان بیشتر سئوالاتی در رابطه با قیام امام حسین (ع) ، نوع و سبک عزاداری و ورود انحرافات در عزاداری ها مطرح کردند که حجه الاسلام قرائتی با روی گشاده و با سعه صدر به سئوالات آنان پاسخ گفت. به گزارش آنا ، حجه الاسلام والمسلمین شیخ تقی قرائتی در این نشست ضمن یادآوری حدیث " النجاه فی الصدق" به دانشجویان یادآوری نمود که راه نجات بشر و فلاح و رستگاری وی در صداقت و درستکاری است و کلید بدبختی ها کذب و دروغ است. وی همچنین در رابطه با قیام امام حسین (ع) و عزاداری برای آن امام همام نیز خاطر نشان ساخت : هر کسی ارادت خود را به امام حسین (ع) به شیوه ای نشان می دهد و عرض ارادت می کند . آشپز با پختن آش ، نجار با درست کردن نخل و بیرق ، کاشی کار با درست کردن کاشی و سینه زن و زنجیر زن هم با سینه زدن و زنجیر زدن عرض ارادت می کند. شایان ذکر است حجه الاسلام والمسلمین شیخ تقی قرائتی برادر حجه الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور است و شهرستان نی ریزجهت تبلیغ امور دینی در ماه محرم امسال میزبان وی بود.