۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۶ کد : ۱۲۱ اخبار
با حضور معاون هماهنگی استان برگزار شد: نشست هم اندیشی " اندیشه های علی (ع) در گفتار شهید مطهری " در واحد نی ریز خبرگزاری آنا: به همت ستاد هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم ، نشست هم اندیشی " اندیشه های علی (ع) در گفتار شهید مطهری " با حضور دکتر عبدالمجید اسدی معاون هماهنگی استان فارس و جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در سالن آمفی تئاتر واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، در ابتدای این نشست دکتر شعبانی سرپرست واحد نی ریز ضمن خیر مقدم به حضار گزارشی از فعالیتهای واحد نی ریز ارائه کرد و در ادامه حجه الاسلام والمسلمین خسروبیگ مدیر فرهنگی استان فارس در سخنانی به فضائل و خصایص علی (ع) در کلام معلم فرزانه شهید مطهری و با استناد به آیات و روایات اشاره کردند که مورد توجه حضار قرار گرفت. به گزارش آنا معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز دیگر سخنران این مراسم بود که گزارشی از وضعیت واحدهای استان ارائه نمودند و خواهان همکاری هر چه بیشتر اعضای هیات علمی با واحدها در زمینه اخذ طرح های پژوهشی درآمدزا و ارائه پیشنهادات خود به ستاد هماهنگی شدند. وی همچنین از همکاری های بی دریغ مهندس سقایی نماینده نی ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی در پیشبرد برخی امور قدردانی نمودند. به گزارش آنا ، طرح سئوالات و ارائه پیشنهادات از سوی اساتید به معاون هماهنگی استان و پاسخگویی دکتر اسدی به سئوالات مطرح شده بخش پایانی این مراسم بود.
 با حضور معاون هماهنگی استان برگزار شد:

نشست هم اندیشی " اندیشه های علی (ع) در گفتار شهید مطهری " در واحد نی ریز