۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۹ کد : ۱۲۶ اخبار
تالیف کتاب " اصول حسابداری و هزینه یابی " توسط اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در گروه مدیریت و حسابداری موفق به تالیف کتاب " اصول حسابداری و هزینه یابی " شدند. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، یوسف کشاورز و حسن سلطانی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در گروه مدیریت و حسابداری ، کتابی را تحت عنوان " اصول حسابداری و هزینه یابی " تالیف و چاپ اول آن را در تیراژ 1000 نسخه منتشر نمودند. این کتاب که چاپ اول آن توسط انتشارات توکلی منتشر شده است مورد استفاده دانشجویان تمامی رشته ها از جمله دانشجویان مهندسی صنایع است تا با مسائل حسابداری آشنایی پیدا کنند. به گزارش آنا ، پیشتر نیز این دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، کتاب اصول سرپرستی و سرپرستی سازمان را تالیف و با همکاری انتشارات مهربان نشر منتشر نموده بودند که با استقبال خوبی که این کتاب از سوی دانشجویان و علاقه مندان رشته های مدیریت روبه رو شد، هرساله تجدید چاپ می گردد به گونه ای که چاپ هجدهم این اثر سال گذشته منتشر گردید.

تالیف کتاب  اصول حسابداری و هزینه یابی

توسط اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

به گزارش آنا ، پیشتر نیز این دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، کتاب اصول سرپرستی و سرپرستی سازمان را تالیف و با همکاری انتشارات مهربان نشر منتشر نموده بودند که با استقبال خوبی که  این کتاب از سوی دانشجویان و علاقه مندان رشته های مدیریت روبه رو شد، هرساله تجدید چاپ می گردد به گونه ای که چاپ هجدهم این اثر سال گذشته منتشر گردید.