برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۶:۳۳ کد : ۱۲۸ اخبار
برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به همت حوزه های دانشجویی ، فرهنگی ، پژوهشی ، آموزشی و اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، اردوی توجیهی ویژه دانشجویان جدیدالورود مقاطع مختلف تحصیلی در سالن آمفی تئاتر واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز در این اردوی توجیهی که با حضور هیات رئیسه ، مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف واحد همراه بود ، دکتر شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود در خصوص فضیلت علم و دانش از منظر آیات و روایات مطالبی را بیان نمود و به معرفی حوزه های مختلف واحد پرداخت. به گزارش آنا در ادامه ، سرپرستان ، معاونین و مدیران بخشهای مختلف توضیحاتی در خصوص شرح وظایف و عملکرد حوزه های تحت سرپرستی خود ارائه نمودند. پخش کلیپ های آموزشی ، توزیع بسته فرهنگی ، پرسش و پاسخ توسط دانشجویان ، شرکت در نماز جماعت ظهر و عصر و صرف ناهار از دیگر برنامه های اجرا شده جهت دانشجویان جدیدالورود واحد نی ریز بود.

برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز