امریه خدمت سربازی ویژه فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

۰۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۲۹ اخبار
امریه خدمت سربازی ویژه فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خبرگزاری آنا : معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ریاست جمهوری از فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاههای کشور در رشته هایی خاص به صورت امریه خدمت مقدس سربازی استفاده می نماید. به گزارش آنا رشته های مورد نیاز این معاونت عبارتند از : جامعه شناسی ، جغرافیای روستایی ، برنامه ریزی منطقه ای ، اقتصاد ، مدیریت منابع انسانی ، MBA و سایر تخصص های مرتبط با توسعه روستایی. متخصصین حائز شرایط در دفاتر ادارات کل روستایی استانداری ها و ستاد با هدف تعمیق اقدامات اجرایی و انجام کارهای مطالعاتی در حوزه های اجتماعی ، فرهنگی و شکل گیری کارگروههایی از نخبگان ، مراکز رشد ، شرکت های دانش بنیان و ... در حوزه روستا به صورت امریه خدمت مقدس سربازی به کارگیری می شوند. بنابر اعلام مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس ، نیروهای واجد شرایط جهت گزینش و طی مراحل اداری باید به دفتر امور روستایی واقع در شیراز چهار راه ادبیات مراجعه نمایند.

امریه خدمت سربازی ویژه فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری