رئیس واحد نی ریز خبر داد : پذیرش بدون آزمون دانشجو جهت نیمسال دوم تحصیلی

۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۸:۳۳ کد : ۱۳۱ اخبار
رئیس واحد نی ریز خبر داد : پذیرش بدون آزمون دانشجو جهت نیمسال دوم تحصیلی خبرگزاری آنا : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از آغاز ثبت نام از متقاضیان ورود به دانشگاه در مقاطع کاردانی و کارشناسی جهت نیمسال دوم تحصیلی ( بهمن ماه 94) خبر داد. دکتر محمد شعبانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت : به متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه تسهیلات و وام های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پرداخت شهریه اعطا می گردد. همچنین تحصیل جانبازان و آزادگان و همسران و فرزندان شهداء و آزادگان و جانبازان در دانشگاه آزاد اسلامی رایگان می باشد . وی همچنین با اشاره به اینکه کلیه متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به سایت AZMOON.ORG مراجعه کنند ، افزود : در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام متقاضیان می توانند با شماره های 09177328976 یا 07153828160 تماس بگیرند. دکتر شعبانی رشته های پرجاذبه واحد نی ریز که در نیمسال دوم تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در آن ها به صورت بدون آزمون، دانشجو پذیرش می شود را بدین شرح اعلام نمود : حقوق ، مهندسی مکانیک ، مهندسی برق ، علوم قضایی ، حسابداری ، مدیریت بازرگانی ، علوم اجتماعی ، شیمی ، تربیت بدنی ،معماری ، معدن ،مکانیک خودرو ، مهندسی تاسیسات ، ساخت و تولید ، الکتروتکنیک برق صنعتی ، الکترونیک و دههای رشته دیگر که علاقه مندان جهت اطلاع کامل از این رشته ها می توانند به سایت واحد نی ریز مراجعه یا با شماره های اعلام شده تماس بگیرند. رئیس واحد نی ریز همچنین مهلت ثبت نام در آزمون و بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی را تا سوم بهمن ماه اعلام نمود.
 رئیس واحد نی ریز خبر داد :
پذیرش بدون آزمون دانشجو جهت نیمسال دوم تحصیلی

خبرگزاری آنا : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از آغاز ثبت نام از  متقاضیان ورود به دانشگاه در مقاطع کاردانی و کارشناسی جهت نیمسال دوم تحصیلی ( بهمن ماه 94) خبر داد.
دکتر محمد شعبانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت : به متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه تسهیلات و وام های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پرداخت شهریه اعطا می گردد. همچنین تحصیل جانبازان و آزادگان و همسران و فرزندان شهداء و آزادگان و جانبازان در دانشگاه آزاد اسلامی رایگان می باشد .
وی همچنین با اشاره به اینکه کلیه متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به سایتAZMOON.ORG مراجعه کنند ، افزود : در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام متقاضیان می توانند با شماره های 09177328976 یا 07153828160 تماس بگیرند.