۲۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۳ کد : ۱۳۲ اخبار
اعزام دانشجویان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز به حرم مطهر ثامن الحجج (ع) خبرگزاری آنا : به همت دفتر فرهنگ اسلامی و حوزه معاونت اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، در راستای تلطیف روحیع معنوی و کسب فیوضات روحانی ، تعدادی از دانشجویان و کامندان این واحد دانشگاهی در قالب اردوی زیارتی به حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا (ع) اعزام شدند. به گزارش آنا از نی ریز ، در مراسم بدرقه زائران بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) ، دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز و هیات رئیسه این واحد دانشگاهی و اکبر رحمتی عضو شورای اسلامی شر نی ریز حضور داشتند. به گزارش آنا از نی ریز ، هر ساله دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز اردوهای زیارتی سیاحتی مختلفی از جمله اردوی زیارتی حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران و اردوی زیارتی مرقد منور امام خمینی (ره) را به عنوان برنامه های فرهنگی قابل اجرا در کارنامه خود دارد.
 اعزام دانشجویان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز
به حرم مطهر ثامن الحجج (ع)