اعزام تیم جودوی دانشجویان واحد نی ریز به مسابقات استانی

۱۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۶:۱۷ کد : ۱۳۸ اخبار
اعزام تیم جودوی دانشجویان واحد نی ریز به مسابقات استانی خبرگزاری آنا : تیم جودوی دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز جهت شرکت در مسابقات استانی این رشته عازم لامرد شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، حسن شهسوار ، مسعود فکری ، اسماعیل پوررحیمی و حسین فداکار در اوزان مختلف به مربیگری علی گرگین و سرپرستی محمود دهقانی پور جهت شرکت در مسابقات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به لامرد محل برگزاری این مسابقات عازم شدند. این مسابقات طی روزهای چهاردهم لغایت هفدهم آذر ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد برگزار می گردد.
 اعزام تیم جودوی دانشجویان واحد نی ریز به مسابقات استانی