کسب عنوان نایب قهرمانی تیم جودوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۷:۲۵ کد : ۱۳۹ اخبار
کسب عنوان نایب قهرمانی تیم جودوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : تیم جودوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در بخش برادران با کسب دو مدال طلا و دو مدال برنز ، موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات جودوی دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فارس شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، مسعود فکری در وزن 60 کیلو و حسین فداکاری در وزن 90 کیلو موفق به کسب مدال طلا و اسماعیل پوررحیمی در وزن 81 کیلو و حسن شهسوار در وزن 60 کیلوگرم موفق به کسب مدال برنز این دوره از مسابقات گردیدند. به گزارش آنا این دور از مسابقات به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد برگزار شد و مسعود فکری جودوکار وزن 60 کیلوی این دوره از مسابقات و حسین فداکاری جودوکار وزن 90 کیلوگرم ضمن کسب عنوان قهرمانی و مدال طلا به عنوان نماینده استان فارس در مسابقات کشوری این رشته ورزشی نیز شرکت خواهند کرد. به گزارش آنا مسعود فکری دانشجوی ورزشکار واحد نی ریز پیشتر نیز در مسابقات آسیایی در رشته جودو موفق به کسب عنوان سومی آسیا شده بود. مربیگری تیم جودوی دانشجویان واحد نی ریز در این دوره از مسابقات بر عهده حسین فداکاری بود.
 کسب عنوان نایب قهرمانی تیم جودوی دانشجویان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز