۱۷ آذر ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۷ کد : ۱۴۰ اخبار
با حضور فرماندار برگزار شد: همایش ایدز و راههای پیشگیری و درمان خبرگزاری آنا : به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و با همکاری فرمانداری ، شبکه بهداشت و درمان ، اداره بهزیستی ، مراکز آموزش عالی و سایر ادارات و نهادهای شهرستان ، به مناسبت روز جهانی مبارزه با ایدز ، همایش ایدز و راههای پیشگیری و درمان با حضور محمدرضا امیری فرماندار شهرستان، جمعی از مسئولین و با شرکت گسترده دانشجویان و علاقه مندان در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این همایش قدرت محکم کارشناس پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اداره کل بهزیستی فارس ضمن تشریح چگونگی و منشا پیدایش بیماری ایدز و راههای انتقال و نحوه مبارزه و درمان این بیماری ، با نمایش اسلایدهایی به معرفی انواع مواد مخدر از جمله شیشه و عوارض آنها پرداخت که مورد توجه شرکت کنندگان در این همایش قرار گرفت. این کارشناس خبره پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، همچنین آماری از تعداد مبتلایان به اعتیاد در استان فارس ارائه نمود و همچنین به ارتباط بین مواد مخدر و چگونگی انتقال بیماری ایدز از طریق مصرف این مواد اشاره نمود و به سئوالات مطرح شده توسط برخی از حاضرین در این همایش نیز پاسخ گفت. به گزارش آنا در ادامه این همایش، امیری فرماندار نی ریز ضمن تقدیر از کلیه نهادهای مجری این همایش به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ، شبکه بهداشت و اداره بهزیستی شهرستان ، خواهان برگزاری چنین همایش ، نشست ها و کرسی های آزاد اندیشی در مراکز آموزش عالی شد. فرماندار نی ریز در بخشی از سخنان خود در این همایش با توجه به تقارن برگزاری این همایش با روز دانشجو ، این روز بزرگ را خدمت همه دانشجویان تبریک گفت و در توضیحاتی به وقایع صورت گرفته در این روز و علت نامگذاری 16آذر ماه به روز دانشجو اشاره نمود . وی همچنین با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی گفت: باید فضای حاکم بر جامعه به ویژه در این مقطع زمانی و به خصوص در دانشگاهها یک فضایی سرشار از شور و نشاط باشد. به گزارش آنا از نی ریز ، این همایش با حضور محمد رضا امیری فرماندار نی ریز ، محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز ، ذکایی رئیس شبکه بهداشت و درمان نی ریز ، مسئول اداره بهزیستی نی ریز جمعی از کارمندان هلال احمر ، نیروی انتظامی ، جمعی از دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان و تعدادی از معلمان پرورشی و فرهنگی در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد.
 با حضور فرماندار برگزار شد:

همایش ایدز و راههای پیشگیری و درمان

خبرگزاری آنا : به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و با همکاری فرمانداری ، شبکه بهداشت و درمان ، اداره بهزیستی ، مراکز آموزش عالی و سایر ادارات و نهادهای شهرستان ، به مناسبت روز جهانی مبارزه با ایدز ، همایش ایدز و راههای پیشگیری و درمان با حضور محمدرضا امیری فرماندار شهرستان، جمعی ازمسئولین و با شرکت گسترده دانشجویان و علاقه مندان در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش آنا از نی ریز ، این همایش با حضور محمد رضا امیری فرماندار نی ریز ، محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز ، ذکایی رئیس شبکه بهداشت و درمان نی ریز ، مسئول اداره بهزیستی نی ریز جمعی از کارمندان هلال احمر ، نیروی انتظامی ، جمعی از دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان و تعدادی از معلمان پرورشی و فرهنگی در سالن همایش های دانشگاه آزاد  اسلامی واحد نی ریز برگزار شد.