برگزاری کرسی آزاد اندیشی دانشجو کیست ؟ دانشگاه کجاست ؟

۲۲ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۴۳ اخبار

برگزاری کرسی آزاد اندیشی " دانشجو کیست ؟ دانشگاه کجاست ؟ "

خبرگزاری آنا : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در مراکز آموزش عالی به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و به مناسبت برنامه های روز دانشجو ، کرسی آزاد اندیشی با موضوع " دانشجو کیست ؟ دانشگاه کجاست؟ " در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد.
به گزارش آنا از نی ریز ، در این نشست که با حضور دانشجویان فعال و علاقه مند همراه بود گروههای موافق و مخالف به ارائه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند و در ادامه داوران به پرسش ها و نظرات مطرح شده پاسخ دادند.