۲۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۴۵ اخبار
برگزاری کرسی آزاداندیشی " پوشش قانونمند یا آزاد؟ " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در مراکز آموزش عالی ، به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، کرسی آزاد اندیشی " پوشش قانونمند یا آزاد؟ " با مشارکت جمع کثیری از دانشجویان در سالن همایش های دانشگاه برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این کرسی آزاد اندیشی گروههای موافق و مخالف به ارائه دیدگاهها و نظرات خود پرداختند و در پایان نیز داوران دیدگاههای ارائه شده را مورد ارزیابی قرار دادند. به گزارش آنا ، کرسی های آزاد اندیشی از جمله برنامه های فرهنگی مورد علاقه دانشجویان است که می توانند آزادانه به ارائه نظرات ، پیشنهادات ، انتقادات و دیدگاههای خود در رابطه با موضوعات مطروحه بپردازند.
 برگزاری کرسی آزاداندیشی " پوشش قانونمند یا آزاد؟ "

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز