۱۳ دی ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۵۲ اخبار
تمدید ثبت‌نام با آزمون و بدون آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا 16 دی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام با آزمون و بدون آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد این دانشگاه تا 16 دی ماه خبر داد. دکتر بهروز دانشیان با اشاره به تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد تا روز چهارشنبه 16 دی ماه، گفت: «به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که علاقمند به ثبت‌نام برای شرکت در آزمون ورودی دوره‌های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1395 هستند اما تاکنون برای ثبت‌نام اقدام نکرده‌اند؛ مهلت ثبت نام تا ساعت 24 روز چهارشنبه 16 دی ماه تمدید شد. او با بیان اینکه به دلیل استقبال بسیار خوب و تقاضای زیاد داوطلبان، مهلت ثبت نام تمدید شد، اظهار کرد: «بر همین اساس به تمامی داوطلبان یاد شده اکیدا توصیه می‌شود که در این مهلت تمدید شده با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی http://www.azmoon.org و پس از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز نسبت به تکمیل تقاضانامه اینترنتی ثبت نام برای شرکت در این آزمون ها اقدام کنند. رییس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به توزیع کارت آزمون دکتری تخصصی از ششم تا هشتم بهمن ماه، بیان کرد: «آزمون دکتری تخصصی نهم بهمن ماه سال جاری و آزمون کارشناسی ارشد ششم، هفتم و هشتم خرداد ماه سال 95 برگزار می‌شود.
 تمدید ثبت‌نام با آزمون و بدون آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاد اسلامی تا 16 دی

او با بیان اینکه به دلیل استقبال بسیار خوب و تقاضای زیاد داوطلبان، مهلت ثبت نام تمدید شد، اظهار کرد: «بر همین اساس به تمامی داوطلبان یاد شده اکیدا توصیه می‌شود که در این مهلت تمدید شده با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی http://www.azmoon.org و پس از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز نسبت به تکمیل تقاضانامه اینترنتی ثبت نام برای شرکت در این آزمون ها اقدام کنند.