دیدار با خانواده دانشجوی شهید توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۱ کد : ۱۵۷ اخبار
دیدار با خانواده دانشجوی شهید توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به همت کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی نی ریز و با همکاری حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی شهرستان ، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر و احیاء ارزشهای اسلامی جمعی از اساتید و کارمندان مراکز آموزش عالی نی ریز با حضور در بیت خانواده دانشجوی شهید احصایی ، یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشتند. به گزارش آنا ، شهید محمدعلی احصایی از شهدای دانشجوی دوران دفاع مقدس شهرستان نی ریز است که صاحب قلم و از ذوق ادبی و خط خوشی برخوردار و اهل مسجد و دارای خلق نیکو و دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز بود. کتاب یاد معطر شهید که به مناسبت یادواره گرامیداشت این شهید والامقام تهیه و منتشر شده است در بخشهای از قبیل آثار شهید ، علی از نگاه دوستان ، وصیت نامه شهید ، مروری بر عمر پربرکت شهید و در رثای شهید به معرفی خصوصیات و ویژگیهای بارز این شهید گرانقدر می پردازد.

دیدار با خانواده دانشجوی شهید توسط دانشگاهیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

خبرگزاری آنا : به همت کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی نی ریز و با همکاری  حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی شهرستان ، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر و احیاء ارزشهای اسلامی جمعی از اساتید و کارمندان مراکز آموزش عالی نی ریز با حضور در بیت خانواده دانشجوی شهید احصایی ، یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشتند.

به گزارش آنا ، شهید محمدعلی احصایی از شهدای دانشجوی دوران دفاع مقدس شهرستان نی ریز است که صاحب قلم  و از ذوق ادبی و خط خوشی برخوردار و اهل مسجد و دارای خلق نیکو و دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز بود.