برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۰ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۶۰ اخبار
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور گسترده کارکنان واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرگزاری آنا در نی ریز در این دور از مسابقات قریب به 40 کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در 3 رشته ترجمه فارسی قرآن کریم، مفاهیم نهج البلاغه و ادعیه و زیارات به رقابت قرآنی با یکدیگر پرداختند. نتایج این مسابقات تا پایان همین هفته اعلام و از نفرات برتر با اعطای هدایای نقدی تقدیرمی گردید.
 برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز