۲۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۳ کد : ۱۶۱ اخبار
شرکت اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن خبرگزاری آنا : راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه امسال نیز همچون سالهای گذشته با حضور گسترده اقشار مردم به ویژه دانشگاهیان برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز،هیات رئیسه،اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه و با سر دادن شعارهای " مرگ بر استکبار " ، " مرگ بر اسرائیل " ، " مرگ بر آل سعود " و " مرگ بر ضد ولایت فقیه " بار دیگر با آرمان های امام ، رهبری و شهداء تجدید میثاق کردند. به گزارش آنا از نی ریز ، راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه در نی ریز با تجمع عظیم مردمی به ویژه با حضور دانش آموزان و دانشجویان از مسجد ولی عصر ( عج ) شروع و تا محل مصلی نماز جمعه،گلزار مطهر شهداء و امامزادگان واجب التعظیم ادامه یافت و شرکت کنندگان ضمن حضور بر تربت پاک شهدای انقلاب و دفاع مقدس و قرائت زیارت و فاتحه بر ضرورت پاسداشت از ارزشهای اصیل اسلامی تاکید کردند . در پایان این راهپیمایی ، شرکت کنندگان ضمن حضور در مصلی بزرگ نماز جمعه با فریادهای " الله اکبر " بندهای قرائت شده قطعنامه یوم الله 22 بهمن ماه را تایید کردند.
 شرکت اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن

خبرگزاری آنا : راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه  امسال نیز همچون سالهای گذشته با حضور گسترده اقشار مردم به ویژه دانشگاهیان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز،هیات رئیسه،اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه و با سر دادن شعارهای " مرگ بر استکبار "  ، " مرگ بر اسرائیل " ، " مرگ بر آل سعود "  و " مرگ بر ضد ولایت فقیه " بار دیگر با آرمان های امام ، رهبری و شهداء تجدید میثاق کردند.