همایش استانی نماز با مشارکت و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۶۳ اخبار
همایش استانی نماز با مشارکت و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد خبرگزاری آنا : با حضور دکتر مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ، حجه الاسلام والمسلمین سقاچی قائم مقام ستاد اقامه نماز استان فارس ، ائمه جمعه ، روحانیون ، مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان نی ریز همایش استانی نماز با مشارکت و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مصلای بزرگ نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگاز آنا از نی ریز در این همایش،آیت الله سید محمد فقیه امام جمعه نی ریز و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از میهمانان این همایش اظهار داشت: «شاخه اصلی اسلام ، نماز است و امروز دولت و حکومت موظف است در جامعه اقامه نمازکند و اهمیت دهد به این فریضه واجب. بعضی ادارات ما خواسته و ناخواسته نسبت به نماز بی اعتنا می باشند. حضرت علی (ع) در بستر شهادت و در پایان زندگی خود چند نکته را تذکر می دهد اول سفارش به نماز است چون نماز ستون دین است، اگراین ستون نباشد خیمه دین از بین خواهد رفت. بنابراین ما که خود را مطیع و پیرو آن امام همام می دانیم باید تبعیت کنیم و حکومت ما هم در امر نماز نباید سست باشد.» امام جمعه نی ریز تصریح کرد: « رهبر معظم انقلاب در احیاء این فریضه توجه دارند مسئولین توجه دارند بنابراین همه ما باید با زبان ، مال و جان خود تبلیغ کنیم که این خود نوعی جهاد است. زن و مرد باید تلاش کنند برای احیاء این فریضه واجب و دین و اسلام را زنده نگه دارند و به فکر پیشرفت مملکت باشند و قدر این عزت الهی که به ما رسیده را را بدانندباید تشریفات وخرج های گزاف واسراف را کنار گذاشت وهمه اعتصام به حبل الهی وعمل به قرآن واطاعت ازخدا ورسول(ص) را سرلوحه خود قراردهند. آیت الله فقیه با مهم خواندن انتخابات خصوصاً خبرگان رهبری وتأکید برحضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو افزود: علما وبزرگان دین به میدان آمده اند شما هم با لطف خود افراد دانا وشایسته را برای این مهم انتخاب ودل رهبر وامام زمان (عج) را شاد کنیدودشمنان را مأیوس وناامید نمایید. در ادامه دکتر مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشوربا تشکر ازمردم ومسئولین شهرستان نی ریزکه در برگزاری این همایش پیشقدم شدند اظهارداشت:امروز شما مردم شهرستان نی ریز ولایتمداری خود را از این طریق اثبات کردید وپرچم نماز را برافراشتید.اولین ومهمترین وظیفه اقامه نمازاست. مدیران ومسئولان ما باید اهمیت دهند والگویی باشند برای سایر مردم .دین، ایمان ،نماز وعمل صالح برای منفعت انسان است .اگر انسان به دنبال مقام ومنزلت سیاسی ،اجتماعی،اقتصادی است وبهره خوبی برای آخرت خود بخواهد با نماز وعمل صالح به این مقام خواهدرسید. دکتر مظفر افزود:اگر ایمان پیداکنیم وبه دستورات خداوند عمل نماییم قطعاً سعادتمند خواهیم شد خداوند در جای جای قرآن بر نماز بسیار تأکید کرده وتوصیه فرموده کار ویژه ای برای نمازانجام دهید، پس نقش مؤثرروحانیت ومدیران بسیار حائز اهمیت است همه ما باید در مجموعه خود برنامه مدون وجامعی برای این مهم پیاده کنیم. بدانندباید تشریفات وخرج های گزاف واسراف را کنار گذاشت وهمه اعتصام به حبل الهی وعمل به قرآن واطاعت ازخدا ورسول(ص) را سرلوحه خود قراردهند. آیت الله فقیه با مهم خواندن انتخابات خصوصاً خبرگان رهبری وتأکید برحضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو افزود: علما وبزرگان دین به میدان آمده اند شما هم با لطف خود افراد دانا وشایسته را برای این مهم انتخاب ودل رهبر وامام زمان (عج) را شاد کنیدودشمنان را مأیوس وناامید نمایید. در ادامه دکتر مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشوربا تشکر ازمردم ومسئولین شهرستان نی ریزکه در برگزاری این همایش پیشقدم شدند اظهارداشت:امروز شما مردم شهرستان نی ریز ولایتمداری خود را از این طریق اثبات کردید وپرچم نماز را برافراشتید.اولین ومهمترین وظیفه اقامه نمازاست. مدیران ومسئولان ما باید اهمیت دهند والگویی باشند برای سایر مردم .دین، ایمان ،نماز وعمل صالح برای منفعت انسان است .اگر انسان به دنبال مقام ومنزلت سیاسی ،اجتماعی،اقتصادی است وبهره خوبی برای آخرت خود بخواهد با نماز وعمل صالح به این مقام خواهدرسید. دکتر مظفر افزود:اگر ایمان پیداکنیم وبه دستورات خداوند عمل نماییم قطعاً سعادتمند خواهیم شد خداوند در جای جای قرآن بر نماز بسیار تأکید کرده وتوصیه فرموده کار ویژه ای برای نمازانجام دهید، پس نقش مؤثرروحانیت ومدیران بسیار حائز اهمیت است همه ما باید در مجموعه خود برنامه مدون وجامعی برای این مهم پیاده کنیم.

همایش استانی نماز با مشارکت و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد

به گزارش خبرنگاز آنا از نی ریز در این همایش،آیت الله سید محمد فقیه امام جمعه نی ریز و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از میهمانان این همایش اظهار داشت: «شاخه اصلی اسلام ، نماز است و امروز دولت و حکومت موظف است در جامعه اقامه نمازکند و اهمیت دهد به این فریضه  واجب. بعضی ادارات ما خواسته و ناخواسته  نسبت به نماز بی اعتنا می باشند. حضرت علی (ع) در بستر شهادت و در پایان زندگی خود چند نکته را تذکر می دهد اول سفارش به نماز است چون نماز ستون دین است، اگراین ستون نباشد خیمه دین از بین خواهد رفت. بنابراین ما که خود را مطیع و پیرو آن امام همام می دانیم باید تبعیت کنیم  و حکومت ما هم در امر نماز نباید سست باشد.»