۱۱ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۶۷ اخبار
کسب مقام سوم تیم بسکتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در رقابت های استانی خبرگزاری آنا : مسابقات بسکتبال دانشجویان برادر دانگاه آزاد اسلامی استان فارس به مدت 4 روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و در خانه بسکتبال فارس برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این مسابقات تیم های بسکتبال واحدهای شیراز ، مرودشت و نی ریز به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند. در مسابقه رده بندی تیم نی ریز با نتیجه 65 بر 63 موفق به شکست تیم داراب و کسب عنوان سومی این مسابقات شد. در تیم بسکتبال دانشجویان واحد نی ریز ، پوریا استقامت ، ایمان شریفی ، حجت اله خیراتی ، صالح محسنی ، حجت خادم ، مهدی قانون ، ارسلان افروز ، رضا حسین زاده ، محمد مهدی اجرایی ، محمد جواد محمودی ، علیرضا زردشت و عادل لایقمند عضویت داشتند. حسین کوچک زاده مربیگری و جواد عدالت جو سرپرستی تیم نی ریز را برعهده داشتند.
 کسب مقام سوم تیم بسکتبال دانشجویان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در رقابت های استانی