نشست " جوانان و پیام های عاشورا " با حضور دانشجویان و اساتید

۰۳ آذر ۱۳۹۲ | ۱۲:۲۶ کد : ۱۷ اخبار
جوانان عاشورایی کانون انرژی ، امید و آینده نگری و مظهر اعتماد به نفسند./ در دنیای امروز، عاشورا به مشعلی فروزان و خورشیدی عالم تاب تبدیل شده که غیر مسلمانان هم به نور آن چشم دوخته اند. خبرگزاری آنا: به همت دفتر امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان نی ریز و با پیگیری گروه معارف اسلامی و دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، نشست " جوانان و پیام های عاشورا " با حضور دانشجویان و اساتید در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این نشست حجه الاسلام والمسلمین دکتر وزیری - از روحانیون مبلغ که سابقه تبلیغ امور دینی در کشورهای عربی و اروپایی را نیز دارد- با اشاره به ویژگیها و خصوصیات بارز یک جوان گفت: جوان مظهر سه ویژگی اساسی است که اگر یکی از آنها را نداشته باشد جوان به حساب نمی آید . جوان سرشار از انرژی است ، کانون امید و آینده نگری است و مظهر اعتماد به نفس است. اگر در بیوگرافی اصحاب امام حسین (ع) دقت کنیم این سه ویژگی موج می زند.لذا امام حسین (ع) و اطرافیانش همه کانون انرژی ، امید و آینده نگری و مظهر اعتماد به نفس بودند. این مبلغ بلندپایه عرصه بین الملل در بخشی از سخنان خود با بیان این مطلب که امام حسین(ع) به یک خورشید فروزان تبدیل شده که دیگران در پرتو اشعه آن می توانند راه هدایت را از ضلالت تشخیص دهند ، افزود: صرف نظر از گرایش های گوناگون فکری که یک جوان می تواند داشته باشد و حتی صرف نظر از کیش، دین ، آیین ، مکتب و مذهب هایی که یک جوان در دنیای امروز می تواند انتخاب نماید عاشورا تبدیل شده به یک مشعل فروزان و خورشید عالم تاب که غیر مسلمانان هم به نور آن چشم دوخته و فراخور ظرفیت و حال خود از آن منبع نور استفاده می برند. به گزارش آنا ، حجه الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود وزیری استاد حوزه و دانشگاه ، مبلغ بلند پایه عرصه بین الملل است که سابقه کار فرهنگی در کشورهای اروپایی و عربی را در کارنامه خود دارد و تبلیغ امور دینی را در بیش از 40 کشور انجام داده است.
نشست " جوانان و پیام های عاشورا " با حضور دانشجویان و اساتید