کاشت 75 اصله نهال در واحد نی ریز

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۸ کد : ۱۷۱ اخبار
با حضور آیت الله سید محمد فقیه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و عضو پنجمین دوره خبرگان رهبری به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری ، کاشت 75 اصله نهال نارنج ، پرتقال ، سنجد ، آلوچه و سرو در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز صورت گرفت. در مراسمی که با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نی ریز و حوزه عمران دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت 75 اصله نهال در روبه روی مجتمع ورزشی غرس گردید. در این مراسم که با حضور عضو پنجمین دوره خبرگان رهبری صورت گرفت ، آیت الله سید محمد فقیه عضو هیات علمی و مدیر گروه معارف این واحد دانشگاهی ضمن غرس یک اصله نهال گفت : « اگر انسان در حال احتضار باشد و به اندازه کاشتن یک نهال فرصت داشته باشد بهتر است که به کاشت این نهال اقدام کند این مساله اوج توجه دین به نگهداری و توسعه منابع طبیعی را نشان می دهد. » در ابتدای این مراسم محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز و بنی اسدی کارشناس اداره منابع طبیعی سخنانی پیرامون اهمیت درختکاری و ضرورت نگهداری و توجه به منابع طبیعی را بیان کردند.
 کاشت 75 اصله نهال در واحد نی ریز

در مراسمی که با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نی ریز و حوزه عمران دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت 75 اصله نهال در روبه روی مجتمع ورزشی غرس گردید. در این مراسم که با حضور عضو پنجمین دوره خبرگان رهبری صورت گرفت ، آیت الله سید محمد فقیه عضو هیات علمی و مدیر گروه معارف این واحد دانشگاهی  ضمن غرس یک اصله نهال گفت : « اگر انسان در حال احتضار باشد و به اندازه کاشتن یک نهال فرصت داشته باشد بهتر است که به کاشت این نهال اقدام کند این مساله اوج توجه دین به نگهداری و توسعه منابع طبیعی را نشان می دهد. »

در ابتدای این مراسم دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز و بنی اسدی کارشناس اداره منابع طبیعی سخنانی پیرامون اهمیت درختکاری و ضرورت نگهداری و توجه به منابع طبیعی را بیان کردند.