تصویب رشته مهندسی شیمی تجزیه در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۱۸ اخبار
خبرگزاری آنا: با پیگیریهای انجام شده توسط مسئولین دانشگاه و شهرستان ، چهارمین رشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مقطع کارشناسی ارشد نیز به تصویب شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری رسید. به گزار آنا از نی ریز به همت دکتر شعبانی رئیس و عسکری معاون آموزشی واحد نی ریز و با پیگیریها و حمایتهای امام جمعه ، نماینده مجلس و فرماندار ، رشته مهندی شیمی تجزیه در مقطع کارشناسی ارشد نیز به عنوان چهارمین رشته واحد نی ریز در مقطع ارشد توسط وزارت علوم تصویب و ابلاغ گردید و علاقه مندان به ادامه تحصیل در این رشته می توانند از نیمسال دوم تحصیلی سال جاری از طریق سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org اقدام به ثبت نام نمایند. به گزارش آنا پیشتر نیز سه رشته مهندسی برق مخابرات ، مهندسی شیمی آلی و مهندسی شیمی معدنی در مقطع ارشد در واحد نی ریز به تصویب رسیده بود که در نیمسال اول تحصیلی از طریق سایت مذکور و در مرحله تکمیل ظرفیت ، نخستین دانشجویان این واحد دانشگاهی ثبت نام و شروع به تحصیل نموده اند.