۰۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۸۶ اخبار
برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی و اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، همایش پیاده روی به مناسبت 31 اردیبهشت ماه سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با سراسر کشور با حضور هیات رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز این همایش که با تجمع شرکت کنندگان از دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد تا بیدبخویه یکی از تفرجگاهها و اماکن تفریحی نی ریز ادامه داشت و شرکت کنندگان با حضور در این مکان تفریحی ، صبحانه خود را در یک فضای مفرح و در جمعی صمیمی صرف کردند. به گزارش آنا ، دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن تشکر از همه شرکت کنندگان در این همایش ، به برخی از دستاوردهای عظیم دانشگاه آزاد اسلامی در کشور و در شهرستان نی ریز اشاره کرد. در پایان این همایش ضمن انجام قرعه کشی به 5 نفر از شرکت کنندگان در این پیاده روی به رسم یادبود هدایایی اعطاء گردید.
 برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت سالروز تاسیس

دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نی ریز