گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۸۷ اخبار
گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به همت حوزه های معاونت دانشجویی فرهنگی و اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر گرامی داشته شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز ، به مناسبت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر و به همت حوزه های معاونت دانشجویی- فرهنگی و اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، توزیع شیرینی در بین دانشجویان ، کارکنان و اساتید واحد صورت گرفت. پخش سرودها و کلیپ های حماسی در محوطه دانشگاه و از طریق سیستم صوتی مسجد و حماسی سازی فضای دانشگاه همراه با نصب پلاکاردهای مربوط به دوران دفاع مقدس از دیگر برنامه های حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز جهت گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر بود.
 گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز ، به مناسبت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر و  به همت حوزه های معاونت دانشجویی- فرهنگی و اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، توزیع شیرینی در بین دانشجویان ، کارکنان و اساتید واحد صورت گرفت. پخش سرودها و کلیپ های حماسی در محوطه دانشگاه و از طریق سیستم صوتی مسجد و حماسی سازی فضای دانشگاه همراه با نصب پلاکاردهای مربوط به دوران دفاع مقدس از دیگر برنامه های حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز جهت گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر بود.