برگزاری نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۸۸ اخبار
برگزاری نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: به همت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی با هیات رئیسه واحد در رابطه ارائه پیشنهادات در خصوص راه اندازی شرکت های دانش بنیان و تصویب رشته های مورد نیاز واحد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و رشته های پرجاذبه در مقاطع کارشناسی و کاردانی در سالن کنفرانس واحد برگزار شد. به گزارش آنا در ابتدای این نشست دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک اعیاد خجسته شعبانیه ، خواستار اهتمام کلیه اساتید به امر درآمدزایی از طریق تاسیس شرکت های دانش بنیان شد. در ادامه نیز اساتید پیشنهاداتی ارائه کردند که پیگیری به منظور راه اندازی شرکت دانش بنیان گیاهان دارویی و تجاری سازی آن و برگزاری منظم جلسات گروه های آموزشی با محوریت بحث درآمدزایی و پیگیری تصویب رشته های پیراپزشکی مورد تایید کلیه حاضران در جلسه قرار گرفت.
 برگزاری نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز