۰۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۷ کد : ۱۸۹ اخبار
کسب مدال طلای مسابقات آسیایی او - اسپرت توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : امین جنگجو دانشجوی رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با شرکت در ششمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در رشته او- اسپرت ضمن کسب مقام نخست ، مدال طلای این دوره از مسابقات را کسب کرد و به مسابقات جهانی این رشته راه یافت. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، این رقابت ها با حضور 130 رزمی کار از 10 کشور آسیایی 31 اردیبهشت ماه در 2 بخش مردان و زنان و دو رده سنی بزرگسالان و نوجوانان به میزبانی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. رزمی کاران در این مسابقات در بخش های هنری، نمایشی، رزمی، ساحلی و ذهنی در ورزشگاه پیروزی اصفهان با هم به رقابت پرداختند. در پایان این دوره از مسابقات ، ایران با کسب 38 نشان طلا، 25 نشان نقره و 32 نشان برنز بر سکوی قهرمانی ایستاد. تیم افغانستان با 13 نشان طلا، 20 نقره و 5 برنز دوم شد و ترکیه با 5 نشان طلا، 5 نشان نقره و 3 برنز عنوان سوم را به دست آورد. تیم های برتر این رقابت ها مهر امسال به مسابقات جهانی باکو در جمهوری آذربایجان اعزام می شوند.
 کسب مدال طلای مسابقات آسیایی او - اسپرت

توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

در پایان این دوره از مسابقات ، ایران با کسب  38 نشان طلا، 25 نشان نقره و 32 نشان برنز بر سکوی قهرمانی ایستاد. تیم افغانستان با 13 نشان طلا، 20 نقره و 5 برنز دوم شد و ترکیه با 5 نشان طلا، 5 نشان نقره و 3 برنز عنوان سوم را به دست آورد. تیم های برتر این رقابت ها مهر امسال به مسابقات جهانی باکو در جمهوری آذربایجان اعزام می شوند.