حضور پرشور دانشگاهیان واحد نی ریز در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس

۱۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۰ کد : ۱۹۵ اخبار
حضور پرشور دانشگاهیان واحد نی ریز در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس خبرگزاری آنا : هیات رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همراه و همگام با دیگر اقشار مردم در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند. به گزاش آنا از نی ریز در این مراسم باشکوه، اقشار مختلف مردم از حدود ساعت ١١:٣٠ مسیر مابین مسجد ولی‌عصر تا مصلای بزرگ نمازجمعه را با شعارهایی نظیر الله‌اکبر-، لااله‌الاالله، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس، مرگ بر صهیونیست، اسرائیل اسرائیل مرگت باد مرگت باد، آمریکا آمریکا ننگت باد ننگت باد، دولت رعب و وحشت اسرائیل اسرائیل، نشانه مذلت اسرائیل اسرائیل-، فلسطین تجلی وحدت مسلمین است، بیت‌المقدس صحنه جهاد است، آزادی‌اش فرموده امام است، بیت‌المقدس قبله نخستین، باشد از آن همه مسلمین-، فلسطین پاره جان اسلام، فلسطین مشهد پیغمبران، حزب‌ا... می‌رزمد، اسرائیل می‌لرزد، مقاومت پیروز است، اسرائیل نابود است، آزادی فلسطین، شعار مسلمین است - روز جهانی قدس، یوم‌ا... یوم‌ا...، لعنت حق تا ابد، به خاندان فهد، آل‌سعود کافر است، شیعه‌کش و باطل است، آل‌سعود و دولت خلیفه، هنگامه نابودی‌اش رسیده، الغای تابعیت سود و ثمر ندارد- توطئه سعودی هرگز اثر ندارد و... پیمودند. بعد از آتش زدن پرچمهای آمریکا و اسرائیل توسط بسیجیان پایگاه مسجد امام خمینی(ره)، نمازگزاران در مصلای نمازجمعه حضور یافتند و قطعنامه‌ پایانی راهپیمایی روز قدس در ١٠ بند قرائت شد. سپس آیت‌ا... سیدمحمد فقیه امام‌جمعه نی‌ریز در سخنانی با تشکر از حضور مردم در راهپیمایی اظهار امیدواری نمود که اسرائیل این غده سرطانی از روی زمین محو و سرزمین فلسطین در اختیار مردمش قرار گیرد. ایشان همچنین اظهار امیدواری کرد که نماینده مجلس بتواند از حوزه انتخابیه خود دفاع و مشکلات مردم را حل کند. امام‌جمعه نی‌ریز در جایی دیگر با بیان اینکه 70 هزار تلمبه غیرمجاز در استان فارس است، گفت: «در حالی که کشاورزان ما از این خشکسالی رنج می‌برند، عده‌ای که کار کشاورزی ندارند، از دولت اجازه گرفتند، تلمبه زدند و آب‌فروشی می‌کنند. حتی می‌گویند در نی‌ریز یک نفر یک میلیارد تومان آب فروخته است. اگر آب جزء منافع ملی و برای همه است، فکری برایش کنید. کجا دولت اجازه می‌دهد یک نفر هر چه دلش می‌خواهد برداشت کند، زیادی‌اش را بفروشد و از منافع مردم استفاده کند؟ در قدیم این قناتها سرطاق داشت، اما امروز آبهای کشور زیر نظر کیست و چه کسی تصمیم می‌گیرد؟ مسئولین باید برای کشاورزانی که دستشان پینه بسته و درختانشان دارد خشک می‌شود فکری کنند.
 حضور پرشور دانشگاهیان واحد نی ریز در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس