دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز میزبان 1379 داوطلب کنکور سراسری

۲۰ تیر ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۱ کد خبر : ۱۹۷ اطلاعیه ها
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز میزبان 1379 داوطلب کنکور سراسری خبرگزاری آنا : آزمون سراسری سال 1395 خورشیدی 24 و 25 تیر ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز برگزار می‌شود و 1379 دانش‌آموز نی‌ریزی در پنج رشته آزمون سراسری شرکت خواهندنمود. مهدی ره‌وار کارمند امور شهریه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: آزمون داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و گروه آزمایشی علوم انسانی درصبح پنج‌شنبه 24 تیر ماه و داوطلبان گروه آزمایشی هنر عصر پنج‌شنبه 24 تیر ماه و داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه 25 تیر ماه داوطلبان گروه آزمایشی زبان‌های خارجی در عصر جمعه 25 تیر ماه در 369 شهرستان و بخش مختلف بطور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد. به گزارش آنا از نی ریز ، در کنکور امسال در شهرستان نی ریز در آزمون علوم ریاضی و فنی 105 نفر شرکت می‌کنند که از این تعداد 85 نفر پسر و20 نفر دختر با هم رقابت می‌کنند.در رشته‌ علوم انسانی که همزمان با علوم ریاضی و فنی برگزار می‌شود، 148نفر حضور دارند که از این تعداد 101 نفر دختر و 47 نفر پسر هستند. در آزمون هنر، 58 نفر شرکت کرده‌اند که از این تعداد 41 نفر دختر و 17 نفر پسر می‌باشند. در سنگین‌‌ترین رقابت کنکور امسال در نی‌ریز 925 نفر از دانش‌آموزان علوم تجربی با هم به رقابت پرداخته که از این تعداد 588 نفر دختر و 337 نفر پسرمی‌باشد. اما در آخرین آزمون که در عصر جمعه 25 تیرماه برگزار می‌شود 143 نفر از داوطلبین زبان‌های خارجه با هم به رقابت می‌پردازند که 95 دختر و 48 پسر در آن حضور دارند. به گزارش آنا کلیه داوطلبان گروههای آزمایشی می‌توانند کارت شرکت در آزمون خود را از روز یکشنبه بیستم تیرماه 95 تا روز چهارشنبه بیست و سوم تیرماه 95 از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیsanjesh.org پس از وارد نمودن اطلاعات درخواستی نسبت به مشاهده و پرینت کارت خود اقدام نمایند. به گزارش آنا از نی ریز داوطلبان همچنین می‌توانند پس از پرینت کارت شرکت در آزمون در صورت وجود نقص احتمالی، از روز سه‌شنبه بیست و دوم تیرماه 95 به باجه رفع نقص واقع در ساختمان اداری دانشگاه آزاداسلامی واحد نی‌ریز مراجعه نمایند. همچنین داوطلبین در صورت داشتن هرگونه ابهام وسؤال می‌توانند در ساعت اداری با شماره‌های 53828179-53828171-53828158 تماس حاصل نمایند.
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز میزبان 1379 داوطلب کنکور سراسری

خبرگزاری آنا : آزمون سراسری سال 1395 خورشیدی 24 و 25 تیر ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز برگزار می‌شود و 1379  دانش‌آموز نی‌ریزی در پنج رشته آزمون  سراسری شرکت خواهندنمود.

به گزارش آنا از نی ریز ، در کنکور امسال در شهرستان نی ریز در آزمون  علوم ریاضی و فنی 105 نفر شرکت می‌کنند که از این تعداد 85 نفر پسر و20 نفر دختر با هم رقابت می‌کنند.در رشته‌ علوم انسانی که همزمان با علوم ریاضی و فنی برگزار می‌شود، 148نفر حضور دارند که از این تعداد 101 نفر دختر و 47 نفر پسر هستند. در آزمون هنر، 58 نفر شرکت کرده‌اند که از این تعداد 41 نفر دختر و 17 نفر پسر می‌باشند.

در سنگین‌‌ترین رقابت کنکور امسال در نی‌ریز 925 نفر از دانش‌آموزان علوم تجربی با هم به رقابت پرداخته که از این تعداد 588 نفر دختر و 337 نفر پسرمی‌باشد. اما در آخرین آزمون که در عصر جمعه 25 تیرماه برگزار می‌شود 143 نفر از داوطلبین زبان‌های خارجه با هم به رقابت  می‌پردازند که 95 دختر و 48 پسر در آن حضور دارند.

به گزارش آنا کلیه داوطلبان گروههای آزمایشی می‌توانند کارت شرکت در آزمون خود را از روز یکشنبه بیستم تیرماه 95 تا روز چهارشنبه بیست و سوم تیرماه 95 از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیsanjesh.org پس از وارد نمودن اطلاعات درخواستی نسبت به مشاهده و پرینت  کارت خود اقدام نمایند.

به گزارش آنا از نی ریز داوطلبان همچنین می‌توانند پس از پرینت کارت شرکت در آزمون در صورت وجود نقص  احتمالی، از روز سه‌شنبه بیست و دوم تیرماه 95 به باجه رفع نقص واقع در ساختمان اداری دانشگاه آزاداسلامی واحد نی‌ریز مراجعه نمایند.

حاصل نمایند.