۲۱ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۹۸ اخبار
کسب رتبه اول استان در مسابقات قرآن و عترت توسط مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : مهدی جلالیان مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با شرکت در مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد شیراز برگزار شد موفق به کسب رتبه اول این دوره از مسابقات در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم در بخش اساتید و راهیابی به مرحله کشوری این مسابقات شد. به گزارش آنا ، مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با اهدای لوح تقدیر از سوی دکتر حمزه سارویی دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز مورد تقدیر قرار گرفت. مرحله کشوری بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قرار است شهریور ماه و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شود. به گزارش آنا ، مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در سال گذشته نیز موفق شده بود در مرحله کشوری بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت که به میزبانی واحد بروجرد برگزار شد در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم حائز رتبه اول کشوری در بخش اساتید گردد.
 کسب رتبه اول استان در مسابقات قرآن و عترت

توسط مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز