۲۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۹۹ اخبار
برگزاری نشست بسیج اساتید مراکز آموزش عالی شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : نشست مسئولین بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان نی ریز با حضور جناب سرهنگ توکل فرمانده بسیج سپاه ناحیه مقاوت نی ریز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این نشست ، دکتر شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ضمن خیر مقدم به مسئولین بسیج اساتید از همکاری تنگاتنگ و تعامل سازنده اساتید و دانشجویان بسیجی با این واحد دانشگاهی و برگزاری مراسم ها و مناسبتهای فرهنگی توسط دانشجویان و اساتید بسیجی تقدیر و تشکر نمود. در ادامه نیز هریک از مسئولین بسیج اساتید مراکز آموزش عالی شهرستان نظرات و پیشنهادات خود را در راستای توسعه فرهنگ بسیجی و اجرای برنامه های فرهنگی و برگزاری کارگاههای آموزشی ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این نشست ، دکتر شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ضمن خیر مقدم به مسئولین بسیج اساتید از همکاری تنگاتنگ و تعامل سازنده اساتید و دانشجویان بسیجی با این واحد دانشگاهی و برگزاری مراسم ها و مناسبتهای فرهنگی توسط دانشجویان و اساتید بسیجی تقدیر و تشکر نمود. در ادامه نیز هریک از مسئولین بسیج اساتید مراکز آموزش عالی شهرستان نظرات و پیشنهادات خود را در راستای توسعه فرهنگ بسیجی و اجرای برنامه های فرهنگی و برگزاری  کارگاههای آموزشی ارائه کردند.