۲۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۸ کد : ۲۰۱ اخبار
برگزاری نشست توجیهی عوامل اجرایی کنکور سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : نشست توجیهی عوامل اجرایی کنکور سراسری سال 1395 با حضور مدیران و سرپرستان ، رابطان و مراقبان حوزه های برگزاری آزمون در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این نشست محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، فرج الله نگهداری معاون آموزشی پژوهشی واحد نی ریز ، مهدی راه وار نماینده تام الاختیار آزمون سراسری در نی ریز ، عابدی مسئول حراست اداره آموزش و پرورش نی ریز و برخی از عوامل اجرایی آزمون به ذکر پیشنهادات خود در رابطه به بهتر برگزار کردن این آزمون پرداختند. به گزارش آنا ، کنکور سراسری سال 95 روزهای پنج شنبه و جمعه 24 و 25 تیر ماه با شرکت 1379 داوطلب در نی ریز و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد.