۲۶ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۴ کد خبر : ۲۰۴ اخبار
معرفی دستاوردها و اختراعات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز به داوطلبان کنکور سراسری خبرگزاری آنا: به همت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، دستاوردها ، اختراعات ، ابتکارات ، موفقیت های علمی و ورزشی و رشته های واحد نی ریز به داوطلبان کنکور سراسری معرفی گردید. به گزارش آنا از نی ریز با نصب بنرهای تبلیغاتی و تهیه و توزیع بروشور توسط روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، رشته های تحصیلی و دانشجویان و اساتید مخترع و مبتکر و موفقیت های علمی و ورزشی و رشته های این واحد دانشگاهی به داوطلبان کنکور سراسری معرفی گردید.
 معرفی دستاوردها و اختراعات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

به داوطلبان کنکور سراسری

به گزارش آنا از نی ریز با نصب بنرهای تبلیغاتی و تهیه و توزیع بروشور توسط روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز  ، رشته های تحصیلی و دانشجویان و اساتید مخترع و مبتکر و موفقیت های علمی و ورزشی و رشته های این واحد دانشگاهی به داوطلبان کنکور سراسری معرفی گردید.