تصویب رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد در واحد نی ریز

۲۵ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۴ کد : ۲۱ اخبار
تصویب رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد در واحد نی ریز به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند رشته های ذیل در مقطع کارشناسی ارشد در واحد نی ریز تصویب شده است : 1- مهندسی برق قدرت 2- علوم اجتماعی- جامعه شناسی 3- علوم تربیتی – برنامه ریزی درسی لذا کلیه داوطلبانی که در آزمون ارشد شرکت کرده اند می توانند جهت تغییر شهر و واحد خود مطابق با مجموعه امتحانی که در آن شرکت کرده اند حداکثر تا تاریخ 28 شهریور ماه اقدام نمایند. ضمناً رشته های شیمی آلی ، شیمی معدنی ، شیمی تجزیه و مهندسی برق مخابرات نیز در این واحد دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد دایر می باشد که داوطلبان می توانند نسبت به انتخاب این رشته ها و رشته های جدید التصویب در مرحله تکمیل ظرفیت اقدام نمایند.

تصویب رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد در واحد نی ریز

1-    مهندسی برق قدرت

2-    علوم اجتماعی- جامعه شناسی

3-    علوم تربیتی برنامه ریزی درسی

لذا کلیه داوطلبانی که در آزمون ارشد شرکت کرده اند می توانند جهت تغییر شهر و واحد خود مطابق با مجموعه امتحانی که در آن شرکت کرده اند حداکثر تا تاریخ 24 شهریور ماه  از طریق سایت AZMOON.ORGاقدام نمایند.

ضمناً  رشته های شیمی آلی ، شیمی معدنی ، شیمی تجزیه و مهندسی برق مخابرات  نیز در این واحد دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد دایر می باشد که داوطلبان می توانند نسبت به انتخاب این رشته ها و رشته های جدید التصویب در مرحله تکمیل ظرفیت اقدام نمایند.