دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز، میزبان ۱۴۸۰ داوطلب کنکور سراسری

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۸ کد خبر : ۲۱۵ اخبار اطلاعیه ها
در کنکور سراسری امسال که ۱۵ و ۱۶ تیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار می‌شود ۱۴۸۰ نی‌ریزی شرکت خواهند کرد. این عدد نسبت به سال گذشته که ۱۳۷۹ نفر بود با افزایش ۱۰۱ نفری همراه است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در حوزه نی‌ریز در این باره گفت: در کنکور ۹۶ بیشترین داوطلبان مربوط به آزمون علوم تجربی هستند که صبح جمعه ۱۶ تیر در کنکور شرکت خواهند کرد. تعداد داوطلبان تجربی در سال جدید ۹۳۹ نفر است که ۵۸۹ نفر دختر و ۳۵۰ نفر داوطلب پسر هستند. این آمار سال گذشته ۹۲۵ نفر بود که ۱۴ نفر افزایش دارد. مهدی راه‌وار افزود: دومین آزمون پرطرفدار کنکور امسال در نی ریز، علوم انسانی است که در صبح پنجشنبه ۱۵ تیر برگزار می‌شود. تعداد داوطلبان این رشته ۲۰۵ نفر هستند که شامل ۱۳۷ دختر و ۶۸ پسر می‌شوند. سال گذشته تعداد داوطلبان این رشته ۱۴۸ نفر بود که با افزایش ۵۷ نفری روبه‌رو بوده است. وی گفت:‌ دانش‌آموزان رشته ریاضی و فنی صبح‌ پنجشنبه ۱۵ تیر در کنکور شرکت می‌کنند. تعداد داوطلبان این رشته ۹۹ نفر است که ۱۸ نفر دختر و ۸۱ نفر پسر هستند. در این رشته داوطلبان به نسبت سال گذشته که عدد ۱۰۵ را نشان می‌داد با افت ۶ نفری روبه‌رو بوده است. نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در حوزه نی‌ریز خاطرنشان کرد: آزمون هنر عصر پنجشنبه ۱۵ تیر با ۵۴ داوطلب انجام می‌شود که از این تعداد ۴۴ دختر و ۱۰ پسر هستند. آزمون هنر سال گذشته با ۵۸ داوطلب برگزار شد. اما آزمون زبان خارجه عصر جمعه ۱۶ تیر با ۱۸۳داوطلب برگزار می‌شود که ۱۳۴ دختر و ۴۹ پسر هستند. سال گذشته ۱۴۳ داوطلب در این رشته ثبت‌نام کرده بودند. حوزه اصلی آزمون در شهرستان نی ریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز واقع در کیلومتر ۵ جاده نی‌ریز- شیراز است.