۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۵ کد خبر : ۲۱۶ اخبار
برگزاری نشست توجیهی عوامل برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: نشست توجیهی عوامل برگزاری کنکور سراسری با حضور دکتر محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، مهدی راه وار نماینده تام الاختیار سازمان سنجش و عوامل برگزاری کنکور سراسری در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، در این نشست نکات لازم و ضروری در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن کنکور توسط رئیس واحد نی ریز و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش به عوامل اجرایی یادآوری شد.

برگزاری نشست توجیهی عوامل برگزاری کنکور سراسری

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز