بدرقه کاروان زیارتی عتبات عالیات دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۰ کد خبر : ۲۲۴ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، مراسم بدرقه کاروان زیارتی اساتید، کارمندان و دانشجویان این واحد دانشگاهی با حضور هیات رئیسه ، مدیر و روحانی کاروان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

بدرقه کاروان زیارتی عتبات عالیات دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، مراسم بدرقه کاروان زیارتی اساتید، کارمندان و دانشجویان این واحد دانشگاهی با حضور هیات رئیسه ، مدیر و روحانی کاروان  در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز در ابتدای این مراسم که همراه با نشست توجیهی زوار اباعبدالله الحسین(ع) برگزار شد، دکتر محمد شعبانی ضمن خیر مقدم به زائران حسینی، مطالبی را در رابطه با فضیلت زیارت سید الشهداء بیان کردند و در ادامه حاج معماری ذاکر اهل بیت (ع) به مرثیه سرایی و نوحه خوانی در باب مصائب امام حسین(ع) و یا ران وفادارش پرداختند.

به گزارش آنا برگزاری نشست توجیهی و ارائه توضیحات لازم از سوی حجه الاسلام زارع امام جمعه بوانات و روجانی کاروان و عسکری مدیر کاروان و پرسش و پاسخ از دیگر برنامه‌های این برنامه فرهنگی مذهبی بود.