برگزاری نشست هم اندیشی اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۶ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۸ کد خبر : ۲۲۷ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: نشست هم اندیشی اساتید، کارکنان و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز به منظور ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب جهت درآمدزایی و افزایش جذب دانشجو در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این نشست دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت واحد در حوزه‌های مختلف و ارائه آمار پذیرش دانشجودر نیمسال اول تحصیلی سال جدید در استان در مقاطع مختلف، خواهان همکاری بیشتر اساتید و کارکنان واحد در زمینه صرفه جویی و درآمدزایی و ارائه پیشنهادات سازنده شد. در ادامه جلسه نیز اساتید و کارکنان واحد به ذکر پیشنهادها پراختند.