برگزاری همایش ازدواج سالم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۸ کد خبر : ۲۲۹ اخبار اطلاعیه ها
به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این همایش ، محمد آشوری کارشناس ارشد مشاوره خانواده از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان به آسیب‌های اجتماعی ازدواج دیرهنگام و موانع موجود بر سر راه ازدواج جوانان و شاخص‌ها و معیارهای یک ازدواج سالم اشاره کرد کا با استقبال حاضران مواجه شد.

خبرگزاری آنا: به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز و با همکاری حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و سایر مراکز آموزش عالی شهرستان، همایش ازدواج سالم با حضور چشمگیر اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های نی ریز در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این همایش ،  محمد آشوری کارشناس ارشد مشاوره خانواده از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان به آسیب‌های اجتماعی ازدواج دیرهنگام و موانع موجود بر سر راه ازدواج جوانان و شاخص‌ها و معیارهای یک ازدواج سالم اشاره کرد کا با استقبال حاضران مواجه شد.