نشست علمی " سیر تحول و توسعه علوم اجتماعی در ایران"

۲۷ آذر ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۷ کد : ۲۳ اخبار
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش در واحد نی ریز برگزار شد: نشست علمی " سیر تحول و توسعه علوم اجتماعی در ایران" خبرگزاری آنا : به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش ، به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، نشست علمی با موضوع " سیر تحول و توسعه علوم اجتماعی در ایران " با حضور دکتر فرهنگ ارشاد دبیر انجمن جامعه شناسی ایران برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این نشست ، دبیر انجمن علوم اجتماعی ایران به تاریخچه و نحوه شکل گیری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در ایران و نقش تاثیرگذار مراکز آموزش عالی در تحول و توسعه علوم اجتماعی در ایران پراخت . وی همچنین در نشستی که با حضور پژوهشگران برتر واحد برگزار شد به مساله فردگرایی و منیت و ریشه های آن و پرهیز پژوهشگران و محققان از فردگرایی پرداخت. به گزارش آنا دکتر فرهنگ ارشاد استاد تمام دانشگاه شهید چمران و دبیر انجمن جامعه شناسی ایران است.
نشست علمی " سیر تحول و توسعه علوم اجتماعی در ایران"