به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی صورت گرفت: برگزاری مسابقه کتابخوانی و بازدید دانشجویان از کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۰ کد : ۲۳۳ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقطع کارشناسی ارشد رشته‌ی علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی از کتابهای حوزه علوم تربیتی، جامعه شناسی، جمعیت شناسی، روانشناسی، آموزش ابتدایی و اقتصاد بازدید نمودند.

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی صورت گرفت:

خبرگزاری آنا: جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقطع  کارشناسی ارشد رشته‌ی علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی از کتابهای حوزه علوم تربیتی، جامعه شناسی، جمعیت شناسی، روانشناسی، آموزش ابتدایی و اقتصاد بازدید نمودند.

به گزارش خبرنگار آنا در این بازدید که با حضور ساره احمدی از اساتید گروه علوم تربیتی صورت گرفت جلسه نقد و بررسی پایان نامه‌های حوزه علوم تربیتی در بخش مرجع کتابخانه برگزار شد. همچنین با هماهنگی‌های صورت گرفته توسط دکتر بهبود خادمی مدیر گروه رشته‌های علوم تربیتی و آموزش و پرورش ابتدایی و با استقبال دانشجویان مقرر شد برخی کلاس‌های مربوط به این رشته‌ها در محل کتابخانه برگزار شود تا دانشجویان از محیط علمی کتابخانه نیز نهایت استفاده را ببرند.

به گزارش آنا از نی ریز همچنین به همت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی واحد نی ریز به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، مسابقه‌ی کتابخوانی از کتاب شفای زندگی ویژه کارمندان واحد برگزار شد و مقرر شد به نفرات برتر هدایای مناسبی تقدیم شود.