برگزاری کارگاه آموزشی " معارف امام صادق(ع) " در واحد نی ریز

۰۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۳ کد خبر : ۲۳۶ اخبار اطلاعیه ها
به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این کارگاه آموزشی که تدریس آن را حجه الاسلام والمسلمین سید رضا رحمانی زاده عهده دار بود، شرکت کنندگان با وضعیت اجتماعی حاکم بر دوران امامت آن امام همام، خصوصیات و ویژگی‌های آن حضرت به ویژه بحث شاگردپروری شیخ الائمه(ع) و نحوه‌ی مقابله‌ی ایشان با دشمنان و معاندان آشنا شدند.
برگزاری کارگاه آموزشی " معارف امام صادق(ع) " در واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی و دفتر توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز یک دوره کارگاه آموزشی " معارف امام صادق(ع) " ویژه کارمندان و اساتید واحد در مسجد امام حسن عسکری(ع) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش آنا، این کارگاه آموزشی بر اساس بخشنامه معاونت دانشجویی فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه به کلیه واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده و با توجه به فضای معنوی موجود در ماه صفر این کارگاه در بین الصلاتین ظهر و عصر در مسجد این واحد دانشگاهی همراه با ذکر مصیبت اباعبدالله الحسین(ع) برگزار شد. به شرکت کنندگان در این دوره‌ی آموزشی گواهینامه شرکت در کارگاه اهداء می شود.