بازدید مسئولین بنیاد شهید از فعالیت‌های ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد نی ریز

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۹ کد خبر : ۲۳۷ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: حمید دمیری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی ریز در بازدیدی که به منظور بررسی وضعیت و عملکرد دانشجویان شاهد و ایثارگر از دانشگاه آزاد اسلامی داشت از ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز نیز بازدید به عمل آورد.
بازدید مسئولین بنیاد شهید از فعالیت‌های ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد نی ریز

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این بازدید که پاک نژاد،کارشناس فرهنگی بنیاد شهید شهرستان نیز حضور داشت، مهدی جلالیان کارشناس مسئول ستاد شاهد و ایثارگر واحد نی ریز ضمن خیر مقدم به رئیس بنیاد شهید از تعامل بسیار مطلوب بین دانشگاه و بنیاد قدردانی و تشکر کرد و گزارشی از تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر موجود در واحد نی ریز و وضعیت آموزشی آن‌ها و تقاضا و خواسته‌های آنها را بیان نمود.

به گزارش آنا در این دیدار دمیری رئیس بنیاد نیز ضمن قدردانی از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با بنیاد شهید، در زمینه برگزاری باکیفیت کلاس‌های تقویه بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر با همکاری دانشگاه اعلام آمادگی نمود. شایان ذکر است رئیس بنیاد شهید شهرستان و کارشناس فرهنگی بنیاد از ستاد شاهد و ایثارگران سایر مراکز آموزش عالی شهرستان نیز بازدید نمودند.