فرمانده سپاه نی ریز: امروز، میل و اشتیاق به شهادت و فرهنگ شهادت در جوانان بیش از پیش وجود دارد.

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۵ کد خبر : ۲۳۸ اخبار اطلاعیه ها
به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، به همت بسیج دانشجویی مراکز آموزش عالی شهرستان، مراسم گل افشانی قبور مطهر شهدای گمنام با حضور روسا، معاونین، مدیران،کارشناسان و اعضای بسیج دانشجویی،بسیج اساتید و بسیج دانش آموزی شهرستان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در تپه شهدای گمنام برگزار شد.

خبرگزاری آنا: سرهنگ پاسدار محمدمهدی درستکار ،فرمانده سپاه نی ریز، با شرکت در مراسم گلباران قبور مطهر شهدای گمنام در جمع دانشجویان بسیجی و اعضای فعال بسیج دانشجویی نی ریز در تپه شهدای گمنام با گرامیداشت هفته بسیج و 5 آذر ماه سالروز صدور فرمان امام راحل مبنی بر تاسیس بسیج مستضعفین و تقدیر و تشکر از بسیج دانشجویی و بسیج دانش آموزی شهرستان به جهت برگزاری مراسم گل افشانی قبور مطهر و نورانی شهدای گمنام گفت: امروز میل و اشتیاق به شهادت در جوانان بیش از پیش وجود دارد و نمونه‌ و مصداق آن را می توان در دفاع از حرم آل الله (ع) توسط همین جوانان یافت و ان شاء الله جوانان ما راه این شهدای گرانقدر را ادامه خواهند داد.